Rubens a jeho doba : (Rubens et son temps) - Avermaete, Roger: 1893-1988 (Životopisy, 1968)
Životopisný román o veľkom maliarovi. Autor približuje jeho život a dielo, dobu a spoločnosť, v ktorej maliar žil a tvoril...