Cashflow kvadrant: Bohatý otec radí, ako dosiahnuť finančnú slobodu : (Casflow Quadrant) - Kiyosaki, Robert Toru: 1947-; Lechter, Sharon L.: 1954- (Motýľ, 2012)
Prečo niektorí ľudia pracujú menej a zarábajú viac? Prečo niektorí investori zarábajú peniaze s malým rizikom, zatiaľ čo ostatní sú radi, ak sa im vrátia aspoň pôvodné investície?