Proroctvo bohatého otca: Prečo najväčší burzový krach v dejinách ešte len príde...., ako sa naň môžete pripraviť a zároveň na ňom zarobiť! : (Rich Dadĺs Prophercy) - Kiyosaki, Robert Toru: 1947- (Motýľ, 2014)
Ako tvrdí autor tejto knihy, najväčší krach trhu s cennými papiermi v dejinách ľudstva môžeme očakávať už onedlho! Milióny ľudí sú dnes závislí od svojich penzií a iných príjmov v dôchodku. V súčasnosti si musia ľudia sami plánovať, ako naložia so svojimi financiami, aby mali v dôchodku z čoho žiť. Zamestnaný človek sa musí naučiť, ako investovať na trhu cenných papierov a zveriť mu do rúk svoju finančnú budúcnosť.