Detský ilustrovaný atlas sveta : (First Picture Atlas) - Chancellor, Deborah Helen: 1966- (Fragment, 2013)
Vydajte sa na veľkú dobrodružnú cestu svetom. Tento atlas pre deti je krásne ilustrovaný a je plný farebných obrázkov a máp, ktoré vás zavedú na všetky kontinenty a do všetkých krajín sveta. Sprievodcom na dobrodružnej výprave bude veselý tučniak. Hor sa na cesty!