Kniha najkrajších rozprávok : (Eventyr og Historier) - Andersen, Hans Christian: 1805-1875; Grimm, Jacob: 1785-1863; Grimm, Wilhelm: 1786-1859; Perrault, Charles: 1628-1703 (Matys, 2014)
Táto kniha vás zavedie do magického sveta, v ktorom dobro víťazí nad zlom a hrdinovia sú schopní zvládať veľké činy a všetko nakoniec dobre dopadne...