Komunikácia: Cesta k úspechu podľa Dala Carnegieho : (Communicating Your Way To Success) - Carnegie, Dale: 1888-1955 (Príroda, 2013)
Komunikácia - čo a ako hovoríme - je dnes najdôležitejším faktorom úspechu či pádu. Významní predstavitelia vo vládach, v priemysle a vzdelávaní majú rozvinuté schopnosti účinnej komunikácie s ľuďmi. Ľudia sa nemusia s týmito schopnosťami narodiť. Každý, kto po nich túži, ich však môže nadobudnúť. Stačí pevná vôľa a rozhodnosť. Keď zlepšíme schopnosť komunikovať, dokážeme efektívnejšie prezentovať svoje názory nadriadenému, spolupracovníkom, priateľom či rodine. V tejto knihe si osvojíte stratégie na zlepšenie ústnej aj písomnej komunikácie - urobíte veľký krok smerom k väčšiemu úspechu v práci a vo všetkých oblastiach života.