Slávne osobnosti filmu - Volko, Ladislav: 1944- (Slávni, 1985)
Vznik a história filmového umenia (čo je vlastne film, závislosť filmu od vývoja techniky, rôzne profesie, ktoré sa podieľajú na vytvorení filmu, osobnosti filmu, filmové festivaly, atd.)...