Základné práce v chemickom laboratóriu 3. zv - Uher, Michal: 1936- (Malá technická knižnica, 1966)
Kniha je určená pre laborantov v chemických laboratóriách, pre študentov prvých ročníkov chemických škôl každého typu, pre agronomov, lekárov a in.