Bioterapia: Príručka pre liečiteľov - Rosinský, Teodor: 1937- (Flash Channel, 1991)
Táto knižka je prvým pokusom o sústavný výklad biodiagnostiky a bioterapie ako základu práce liečiteľa. Je určená začínajúcim i pokročilým liečiteľom na základnú orientáciu i konfrontáciu s ich praxou.