Bioterapia: Príručka pre liečiteľov - Rosinský, Teodor: 1937-; Flak, Stanislav: 1954-; Sagmeister, Vladimír (Bratislava Flash Channel, 1991)
Táto knižka je prvým pokusom o sústavný výklad biodiagnostiky a bioterapie ako základu práce liečiteľa. Je určená začínajúcim i pokročilým liečiteľom na základnú orientáciu i konfrontáciu s ich praxou.
Keywords: Fľak, Stanislav (slovenský maliar, výtvarník, ilustrátor, typograf. * 02.02.1954 Košice, Slovensko -); alternatívna medicína; bioenergia; diagnostika fantómová; biodiagnostika; čakry tela; kyvadlá; liečiteľstvo ľudové; ľudové liečiteľstvo; liečitelia ľudoví; psychotronika; príručky pre liečiteľov