Zbierka úloh z vyššej matematiky 1. časť - Eliáš, Jozef: 1937-; Horváth, Ján; Kajan, Juraj (Edícia teoretickej literatúry, 1966)
Kniha je určená pre študentov vysokých škôl technického i univerzitného smeru, najmä študujúcim popri zamestnaní.