Workaholismus: Záslužná závislost - rádce pro přežití rodiny : (Workaholics. The Respectable Addicts) - Killinger, Barbara (Cesta poznání, 1998)
Bestseller americkej klinickej psychologičky, ktorá sa zaoberá štúdiom a výskumom workaholismu, je zovšeobecnením bohatých skúseností z psychologickej praxe a liečenie workaholiků. Autorka navrhuje praktické smery a postupy na zvládnutie tejto "narkománie".