Workaholismus: Záslužná závislost - rádce pro přežití rodiny (Workaholics. The Respectable Addicts) - Killinger, Barbara; Loupová, Hana: 1959-; Rottová, Marta (Jiří Alman Brno, 1998)
Bestseller americkej klinickej psychologičky, ktorá sa zaoberá štúdiom a výskumom workaholismu, je zovšeobecnením bohatých skúseností z psychologickej praxe a liečenie workaholiků. Autorka navrhuje praktické smery a postupy na zvládnutie tejto "narkománie".
Aktuálne kniha o príčinách, dôsledkoch a liečbe chorobnej závislosti-workaholismu.
Literatúra.
Keywords: spoločenské vedy; psychológia; pedagogika; psychoterapia; liečenie psychické; workaholismus; závislosti pracovné; komunikácia sociálna; sociálna komunikácia