Cestovný lexikón Slovenskej republiky '99 : (Reiselexikon Der Slowakische Republik '99), (The Travel Guide Of The Slovak Republic `99) - Kolník, Peter: 1960-; Kolníková, Beáta: 1960- (Astor Slovakia, 1999)
Domácej a zahraničnej verejnosti ponúka prehľadné informácie o Slovenskej republike - o krajine s potenciálom prírodných, kultúrnych i historických