Moja mafia - Hargaš, Jano: 1989- (Slovenský spisovateľ, 2011)
Ďalšia kniha s mafiánskou tematikou mladého slovenského autora, ktorého vydavateľstvo Slovenský spisovateľ vyhlásilo za objav roka 2010. Podobne ako v oboch predchádzajúcich knihách ľ Mám v pätách mafiu a Môj otec mafián ľ Hargaš sa v nej zameriava na životy ľudí poznačených mafiou a okrem napínavého príbehu s mnohými dejovými zvratmi nám ponúka mrazivý pohľad do slovenského podsvetia, kde nie mafia siaha až k politikom, ale politici až k samotnej mafii.