Ríša temnoty 3: Čierna mágia : (Night World 3: Spellbinder) - Smith, Lisa Jane: 1958- (Upírske denníky, 2013)
Thea a jej sesternica Blaise jú ježibaby a ovládajú mágiu, ale každá toto umenie využíva inak. Divoká krásavice Blaise zvádza len tak pre zábavu svojich blízkých spolužiakov, aby ich pomocou kúziel privádzala do šialenstva. Pokojnejšia Thea sa prvý deň v novej škole zamiluje do obyčajného ľudského chlapca a pokúsi sa ho zachrániť pred Blaise pomocou mágie. Obe porušia zákony Ríše temnoty, a to sa neodpúšťa.