Ríša temnoty 2: Prekliate sestry : (Night World 2: Daughters of Darkness) - Smith, Lisa Jane: 1958- (Upírske denníky, 2013)
Tri upírske sestry už nebaví život na izolovanom ostrove a rozhodnú sa utiecť. Chcú žiť rovnako ako ich teta a živiť sa...