Macko Puf: Kniha dobrých spôsobov : (Winnie the Pooh's - Book of Manners) - Disney, Walt: 1901-1966 (Egmont ČR, 2012)
Puf vie, že by sme mali mať dobré spôsoby. Ale kde a kedy ich presne použiť? Krištofko Robin ich ovláda a ostatným priateľom zo Stoakrového lesa rád s dobrými spôsobmi pomôže. Pridajte sa k Mackovi Puf, ktorý sa učí, ako sa správať pri oslavách, pri hraní rôznych hier, pri telefonovaní, či pri stole. Pretože Macko Puf by mal byť zdvorilý a slušný medvedík.