Macko Puf: Kniha dobrých spôsobov (Winnie the Pooh's - Book of Manners) - Disney, Walt: 1901-1966; Krupová, Eva: 1941-; Jíšová, Stella (Egmont ČR Praha, 2012)
Puf vie, že by sme mali mať dobré spôsoby. Ale kde a kedy ich presne použiť? Krištofko Robin ich ovláda a ostatným priateľom zo Stoakrového lesa rád s dobrými spôsobmi pomôže. Pridajte sa k Mackovi Puf, ktorý sa učí, ako sa správať pri oslavách, pri hraní rôznych hier, pri telefonovaní, či pri stole. Pretože Macko Puf by mal byť zdvorilý a slušný medvedík.
Obsah: Dobré spôspby dobre pôsobia. Na návšteve. Hranie hier. Na oslave. Stolovanie. Pri stole. Pri telefonovaní (a vlastne vždy). Listy s poďakovaním. Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: Disney, Walt (americký filmový producent. režisér, scénárista a animátor, kreslil tiež ilustrácie do kníh a časopisov, založil zábavný park zvaný Disneyland, 5.12.1901 Chicago - 15.12.1966 Burbank, Kalifornia); rozprávky autorské; rozprávky o zvieratách; Macko Puf; kreslené rozprávky; poučné rozprávky; spoločenské správanie pre najmenších; rozprávky pre najmenších; próza; americká literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov