Posadnutá - Darsane, Viktória: 1976- (Marenčin PT, 2013)
Nina nás vťahuje do horúceho a tajomného arabského sveta. Po návrate z Maroka, kde sa jej podarilo získať spät svojho manžela, je presvedčená, že jej už nič nebráni v šťastnom a pokojnom rodinnom živote. Idylku však naruší návrat zradenej Denisy, ktorý má pre Ninu fatálne následky. Prenasleduje ju minulosť a z jej tieňov sa nevie vymaniť. Začínajú sa diať záhadné veci. Prečo sa zrazu správa ako iný človek? Jej arabský manžel sa síce nezmení na nekontrolovateľné monštrum, no jedno monštrum však v tomto skutočnom príbehu hrá hlavnú úlohu. Dokáže si s ním Nina poradiť? Zdá sa, že je to nad jej sily... Kniha je voľným pokračovaním úspešného románu Recept na Araba.