Podvodníčka - Ježovičová, Kristína: 1984- (Marenčin PT, 2014)
Už ste niekedy uvažovali, že na tomto svete existuje niekto, kto sa na vás nápadne podobá? Ako by ste si z oka vypadli a pritom nie ste pokrvne spojení? Dve takmer na vlas rovnaké ženy sa náhodne stretnú na berlínskom letisku. Už na prvý pohľad je jasné, že pochádzajú z celkom odlišných pomerov. Jedna z nich si zúfalo potrebuje vymeniť život. Dokáže klamstvo priniesť skutočné šťastie? Kto z hry vyjde ako víťaz a kto bude porazený?