Spirit Animals 2: Skrytá hrozba : (Spirit Animals 2: Hunted) - Stiefvater, Maggie: 1981- (Spirit Animals, 2015)
Vydaj sa do sveta, v ktorom každé dieťa prechádza skúškou, aby zistilo, či dokáže privolať svoje duchovné zviera. Hŕstke vyvolených, ktorí túto schopnosť majú, prinesie zväzok medzi človekom a zvieraťom výnimočné schopnosti. Čo ak existuje ešte iná možnosť, ako vytvoriť duchovné zviera a získať tak nad ním absolútnu moc? Čo ak tento dar získa človek s nekalými úmyslami? Štyria mladí hrdinovia mali len krátky čas na to, aby sa spoznali, a ich vzťahy s vlastnými duchovnými zvieratami ešte nie sú úplne harmonické.Teraz sa však musia postaviť krutému nepriateľovi, ktorý sa naozaj pred ničím nezastaví.