Rajské údolie: Austrálska sága : (Legacy) - McKinley, Tamara: 1948- (Slovenský spisovateľ, 2011)
Románom Rajské údolie Tamara McKinley voľne nadväzuje na diela Zem za morom a Červená zem a opäť ponúka pôsobivé opisy drsnej austrálskej prírody, dramatickú zápletku i neľahké osudy postáv, ktoré vás chytia za srdce. Hlavná hrdinka Ruby odvážne kráča v šľapajach žien rodu Penhalliganovcov a spolu so svojím manželom Jamesom Tylerom sa pokúša uchytiť v novom svete, tisícky míľ od domova...