Byznys rychlostí myšlenky: Jak uspět v digitálním věku Collins Hemingway : (Business @ the Speed of Thought. Using a Digital Nervous System) - Gates, Bill; Hemingway, Collins (Management Press, 2000)
Během příštích deseti let de povaha byznysu změní více než za celé uplynulé půlstoletí.