Byznys rychlostí myšlenky: Jak uspět v digitálním věku Collins Hemingway (Business @ the Speed of Thought. Using a Digital Nervous System) - Gates, Bill; Hemingway, Collins; Koubský, Petr; Foltera, Petr (Praha Management Press, 2000)
Během příštích deseti let de povaha byznysu změní více než za celé uplynulé půlstoletí.
Z obsahu: Tok informací je vaším krevním oběhem. Internet mění všechno. Řízením znalostí ke zdokonalení strategického myšlení. Více porozumění obchodním operacím. Obecná ponaučení ze speciálních oborů. Očekávejte neočakávané. Připravte se na digitální budoucnost. Dodatek: Jak budovat digitální procesy na základě standartů. Slovníček pojmů. Poděkování zákazníkům. Věcný rejstřík.
Keywords: spoločenské vedy; psychológia; psychológia osobnosti; myslenie efektívne; podnikanie; úspešnosť v podnikaní; Internet a človek; webový životný štýl; informačné technológie strategický zdroj firmy; firmy a podniky; digitálna budúcnosť; vláda patrí ľuďom; príručky osobnosti