Odkryté dejiny 3: Predveká Bratislava - Dvořák, Pavel: 1937- (Členská knižnica Pravda, 1978)
Kniha, v ktorej známy historik zobrazil predvekú Bratislavu, dejiny tohto meste pred vystúpením človeka, v ére kameňa a prvých kovov, atď....