Hurá do škôlky: O tom, že v škôlke je dobre : (Hurá do školky) - Šandera, Jiří: 1961- (Čítanie pre najmenších, 2013)
Pre všetkých rodičov a ich deti, ktoré sa chystajú do škôlky: Ničoho sa nebojte! Uvidíte, že rovnako ako Katka a jej kamaráti zažijete hŕbu zábavy a dobrodružstiev. Naša knižka vám ukáže, čo všetko vás v škôlke čaká, a presvedčíte sa, ako super tam môže byť.