Hurá do škôlky: O tom, že v škôlke je dobre (Hurá do školky) - Šandera, Jiří: 1961-; Eliáš, Jozef: 1937-; Čtvrtečková, Veronika; Flonerová, Kamila; Jodas, Marek: 1962- (Fragment Bratislava, 2013)
Pre všetkých rodičov a ich deti, ktoré sa chystajú do škôlky: Ničoho sa nebojte! Uvidíte, že rovnako ako Katka a jej kamaráti zažijete hŕbu zábavy a dobrodružstiev. Naša knižka vám ukáže, čo všetko vás v škôlke čaká, a presvedčíte sa, ako super tam môže byť.
Pre čitateľov od 3 rokov.
Keywords: Šandera, Jiří (český spisovateľ. * 07.09.1961 v Boskovicích, Česko -); príbehy autorské; príbehy o deťoch; škôlkárske prostredie; predškolská výchova; príbehy pre najmenších; próza; česká literatúra - texty; pre čitateľov od 3 rokov; Jodas, Marek (český výtvarník, grafik, typograf. * 27.03.1962 Praha, Česko -)