Zvieratá: Obrazová encyklopédia : (The illustrated encyclopaedia of mammals) - Matthews, Rupert Oliver: 1961- (Ottovo nakladatelství - Cesty, 2004)
Táto encyklopédia odhaľuje všetky tajomstvá života zvierat, predovšetkým cicavcov. Prináša mnoho nepoznaného a zaujímavého o živote a zvykoch jednotlivých druhov. 300 ilustrácii vytvorených pre túto knihu.