Tri knihy o Pávom Očku : (Tři knihy o Pavím Očku) - Sílová, Bohumila: 1908-1957 (Otvor sa, rozprávka, 1979)
Knižka je určená čitateľom od 9 rokov. Nájdu v nej 12 príbehov o zvieratkách. Je doplnená ilustráciami Jaroslava Maláka.