Zlatý srnec: Rozprávky : (Der goldne Rehbock) - Bechstein, Ludwig: 1801-1860 (Otvor sa, rozprávka, 1983)
V knihe nájdete devätnásť krátkych rozprávok nemeckého autora Ludwiga Bechsteina, v ktorých opisuje ľudí aj zvieratá.