Svět velkých cen - Wohlmuth, Jiří: 1948- (Knižnice motoristů, 1981)
Autor čitateľa zavádza do vzrušujúceho prostredia veľkých cien motocyklových cestných pretekov, zaradených do majstrovstvá sveta, od ich vzniku až po súčasnosť. Sú tu tabuľky víťazov Veľkých cien, motocyklové legendy ako František Šťastný a Giacomo Agostini...