Juhoslovanská kuchyňa : (Yugoslav Cook-book) - Kutanjac, Miroslav (Príroda, 1990)
Kuchárska kniha juhoslovanského autora, v ktorej popisuje rôzne recepty na prípravu juhoslovanských jedál a špecialít.