Juhoslovanská kuchyňa (Yugoslav Cook-book) - Kutanjac, Miroslav; Vlčková, Veronika; Imro, Igor: 1943-; Katušová, Alena (Bratislava Príroda, 1990)
Kuchárska kniha juhoslovanského autora, v ktorej popisuje rôzne recepty na prípravu juhoslovanských jedál a špecialít.
Z obsahu: Predjedlá. Šaláty. Prílohy. Polievky a čorby. Mäsité a zeleninové jedlá. Divina. Jedlá z rýb a morských živočíchov. Múčniky.
Keywords: kuchárske knihy; jedlá juhoslovanské; juhoslovanské jedlá; Imro, Igor (slovenský grafik, ilustrátor, fotograf. * 01.12.1943 Banská Bystrica, Slovensko -); predjedlá; šaláty; prílohy k jedlám; polievky; mäsové jedlá; divina; ryby; zeleninové jedlá; múčniky; recepty jedál