Totální detoxikace: Léčení a prevence všech nemocí dokonalou očistou vnitřních orgánů - Malachov, Gennadij Petrovič: 1954- (Eko-konzult, 2004)
Liečenie a prevencia všetkých chorôb dokonalou očistou vnútorných orgánov. Viete, čo spôsobuje väčšinu chorôb? Ako sa zbaviť chorôb, ktoré nedokážu liečiť ani lekári? Liečenie a omladzovanie ľudského organizmu pomocou celkové detoxikácie. Uzdravujúce procedúry, špeciálne cviky, joga, diéty, očistné kúry.