Futbalové kluby zo Siene slávy - Harsányi, Ladislav (Ex book, 2013)
Každý vie, čo vo svete futbalu znamená FC Liverpool, Manchester United, Real Madrid, FC Barcelona, FC Porto, Flamenco, Valencia CF, SSC Neapol či FC Petržalka, MFK Košice, MŠK Žilina, SK Slávia Praha, Šk Slovan Bratislava, Spartak Trnava. Dozvedieť sa však niečo detailnejšie z ich histórie, čo sme doteraz možno ešte nevedeli, je vždy lákavé.