Futbalové kluby zo Siene slávy - Harsányi, Ladislav; Benický, Roman; Gasidlo, Miro; Súkup, Ján: 1955-; kolektív fotografov; archív klubov (Ex book Nové Zámky, 2013)
Každý vie, čo vo svete futbalu znamená FC Liverpool, Manchester United, Real Madrid, FC Barcelona, FC Porto, Flamenco, Valencia CF, SSC Neapol či FC Petržalka, MFK Košice, MŠK Žilina, SK Slávia Praha, Šk Slovan Bratislava, Spartak Trnava. Dozvedieť sa však niečo detailnejšie z ich histórie, čo sme doteraz možno ešte nevedeli, je vždy lákavé.
Kniha Futbalové kluby zo Siene slávy má ambíciu takéto čítanie fanúšikovi ponúknuť. Kto má rád futbal, určite ju privíta. Verím, že sa v nej bude vŕtať, často sa k nej vracať a poskytne mu príjemný oddych a relax.
Literatúra.
Keywords: šport; futbal; futbalové kluby sveta; osobnosti futbalové; futbalisti svetoví; tréneri svetoví; osobnosti športové; rekordy futbalové; obrazové publikácie; Súkup, Ján (slovenský významný športový fotograf, fotoreportér. Fotograficky sa podieľal na tvorbe viacerých olympijských knižných pamätníc. *13.04.1955 z moravskej Strážnice, Česko -)