Rybník: Román o ekologickom šialenstve a neuveriteľnej hrôze : (The Pond) - Lawrence, Simon (Amos, 1992)
Andower je pokojné mestečko. Jeho spánok nerušia výkriky hrôzy - ani keď z hrobov vyhrabávajú kosti mŕtvych, ani keď miznú deti...