Kľúč [k láske]: Ideálna dvojica a absolútny protipól. Rozumné spolunažívanie verzus nekonečná romantika. Chémia vo vzťahu. Kedy preskočí iskra? Kľúč k láske - Laiferová, Marcela: 1945-; Šramko, Juraj; Fabianová, Viera; Ďurinová-Pavuľaková, Nataša: 1955- (Ikar Bratislava, 2015)
Muži a ženy sa odjakživa priťahujú, ale nie nadlho. Prečo? Málo vedia o sebe, myslia rozdielne a hovoria rôznym jazykom. Dve pohlavia, dva svety ľ to je zápalný materiál v každom vzťahu. Kľúč k láske je návod, ako si pomocou astrológie overiť, či sa k nám náš partner hodí a čo môžu priniesť kombinácie znamení vo vzťahu aj v erotike. Pretože telesný kontakt je elixír života.
Keywords: astrológia; zverokruh; muži; ženy; partnerské vzťahy; láska; filozofia morálky; etika; príručky života; Laiferová, Marcela, rodená Marcela Keblúšková (slovenská speváčka, detská lekárka a astrologička. * 14.07.1945 Petrovice, Slovensko -)