Kľúč [k šťastiu]: Čo vytočí ženu a čo muža. Astrodiety. Ako nájsť vlastný štýl. Môžeme zmeniť partnéra? : Kľúč k šťastiu - Laiferová, Marcela: 1945- (Ikar, 2010)
Populárna speváčka radí, ako prežiť život naplno, ako vyťažiť z každej chvíle, čo nám je daná, to najkrajšie a najužitočnejšie. Voľne tak nadväzuje na svoju prvú knihu Žiť svoj sen, ktorá sa stretla s veľkých ohlasom!