Kľúč [k šťastiu]: Čo vytočí ženu a čo muža. Astrodiety. Ako nájsť vlastný štýl. Môžeme zmeniť partnéra? Kľúč k šťastiu - Laiferová, Marcela: 1945-; Šramko, Juraj; Fabianová, Viera; Ďurinová-Pavuľaková, Nataša: 1955- (Ikar Bratislava, 2010)
Populárna speváčka radí, ako prežiť život naplno, ako vyťažiť z každej chvíle, čo nám je daná, to najkrajšie a najužitočnejšie. Voľne tak nadväzuje na svoju prvú knihu Žiť svoj sen, ktorá sa stretla s veľkých ohlasom!
Keywords: psychológia; osobnosť; rozvíjanie osobnosti; šťastie; úspech; pozitívne myslenie; myslenie pozitívne; život ľudský; životný štýl; ženy; muži; partnerské vzťahy; stres; sebadôvera; astrodiéty; diéty; prírúčky života; Laiferová, Marcela, rodená Marcela Keblúšková (slovenská speváčka, detská lekárka a astrologička. * 14.07.1945 Petrovice, Slovensko -)