1001 tipů a triků pro Microsoft Windows 98: Rady a prostředky jak vylepšit Windows 98 - Hlavenka, Jiří: 1964-; Haško, Luboš (Operační systémy, 2002)
Pro každého, kdo se chce dostat s Windows 98 za hranice běžné práce.