Návrat márnotratnej dcéry 1. zv. (Tieta do Agreste) - Amado, Jorge: 1912-2001 (Spoločnosť priateľov krásných kníh, 1987)
Román známeho brazílskeho autora. Dramatické osudy niekdajšej pastierky kôz a neskôr bohatej majiteľky luxusného nevestinca...