Naše vodné korytnačky : (Unsere Schmuckschildkröte) - Rogner, Manfred: 1946-; Philippen, Hans-Dieter (Art Area, 1999)
Autori tejto príručky Vás podrobne informujú o nákupe, preprave, chove, kŕmení, chorobách a ako ich liečiť,rozmnožovaní a prezimovaní korytnačiek. Dozviete sa všetko o správnej starostlivosti, aby sa Vaše korytnačky dožili vysokého veku.