Ako sa liečiť vhodnou stravou: Čo jesť, a čo nejesť pri konkrétnych chorobách: Vitamíny, bylinky, potravinové doplnky. (Der Lebensmittendoktor) - Zittlau, Jörg: 1960- (Zdravie pre každého, 2012)
Viete, akú vhodnú stravu, aké vitamíny, minerály a stopové prvky máte svojmu telu poskytnúť pri konkrétnych ťažkostiach, aby ste zmiernili ich prejavy alebo dokonca ich odstránili? Túto knihu napísal lekár a poradí vám, ako môžete prostredníctvom vhodnej stravy liečiť 55 rôznych ochorení či chronických problémov.