Ako sa stať rodičom, akým ste vždy chceli byť: Rodičovský sprievodca na každú príležitosť : (How to be the parent you always wanted to be) - Faber, Adele; Mazlish, Elaine (Computer Press, Albatros Media, 2014)
Výchovné metódy, návody a tipy bestsellerových autoriek tentoraz v kocke! Celosvetovo známe odborníčky na komunikáciu medzi dospelými a deťmi zhrnuli svoje dlhoročné skúsenosti a rady do tejto knižky (či skôr pracovného zošita). Venujú sa situáciám a nárokom, ktorým musia rodičia dennodenne čeliť.