Ako sa učíme: Prekvapivá pravda o tom, kedy, kde a ako sa v skutočnosti učíme : (How we Learn) - Carey, Benedict: 1960- (BizBooks, Albatros Media, 2015)
Kniha pre všetkých, ktorí sa chcú rýchlejšie, lepšie a radostnejšie učiť. Poskytuje kľúč k tomu, ako v živote naplno využiť vlastný potenciál.