Cyklistika: Anatomie - Váš ilustrovaný průvodce pro sílu, rychlost a vytrvalost : Cycling: Anatomy - Sovndal, Shannon (Anatomie, 2013)
Celkem 74 nejúčinnějších cvičení pro jízdu na kole, každé s jasným, postupným popisem a barevnými anatomickými ilustracemi, které vyobrazují svaly právě zapojené do určitého pohybu. Jednotlivé cviky se aplikují přímo na situace při jízdě a při urputných bojích během soutěží. Zobrazené pracující svaly během zatáčení, stoupání, klesání a sprintu ukazují, jak jednotlivé cviky zásadně souvisí s cyklistickým výkonem. Naučíte se také pozměnit cvičení tak, abyste se zaměřili na určité svalové oblasti, snížili svalové napětí a minimalizovali tak vznik běžných cyklistických úrazů.