Krásná, zdravá a fit v každém věku: Průvodce ženy na cestě ke zdraví, harmonii a zdravému sebevědomí - Rollko, Natalie A. (Computer Press, Albatros Media, 2008)
Najděte pozitivní přístup k životu, dosáhněte harmonie mezi svým tělem a psychikou, získejte celoživotní krásu, vitalitu a zdraví! Naučte se umění relaxovat a nalezněte sílu k pravidelnému cvičení. Tento rádce pro každou ženu v každém věku vás povede k pohybu, naučí vás intuitivnímu cvičení a stravování tak, abyste se cítila zdravá a přirozeně sebevědomá bez ohledu na to, kolik je vám let.