Krásná, zdravá a fit v každém věku: Průvodce ženy na cestě ke zdraví, harmonii a zdravému sebevědomí - Rollko, Natalie A.; Tůma, Tomáš: 1974-; Mitáčková, Ivana; Tůma, Tomáš: 1974-; Auingerová, Ivana (Computer Press, Albatros Media Brno, 2008)
Najděte pozitivní přístup k životu, dosáhněte harmonie mezi svým tělem a psychikou, získejte celoživotní krásu, vitalitu a zdraví! Naučte se umění relaxovat a nalezněte sílu k pravidelnému cvičení. Tento rádce pro každou ženu v každém věku vás povede k pohybu, naučí vás intuitivnímu cvičení a stravování tak, abyste se cítila zdravá a přirozeně sebevědomá bez ohledu na to, kolik je vám let.
Autorka se zabývá alternativní medicínou a zdravým způsobem života. Je zastáncem kalokaghatické filozofie, přirozenosti a intuitivního přístupu, které jsou podle ní cestou pro celoživotní harmonii a naplnění. Je také držitelkou několika diplomů a certifikátů se zaměřením na masážní terapie, trenérství a poradenství. Pracovala v zahraničí jako fyzioterapeut, osobní trenér a konzultant, v současné době žije v Praze.
V knize naleznete: * 9 kroků pro pevnou a pozitivní mysl.
* Přirozenou péči o zdravé tělo ľ koupele, masáže, relaxace, saunování, aromaterapii, meditace...
* Základy tréninku cvičení s vlastním tělem, v posilovně a na velkém míči.
* Jak naslouchat svému tělu - intuitivní trénink, a jak posilování působí na naše energetické body ľ čakry.
* Sestavy cvičení na posílení celého těla, s důrazem na harmonii a formování ženských křivek.
* Jak nebýt otrokem diet, ale naučit se intuitivnímu stravování.
Keywords: zdravoveda; zdravie; životný štýl; šport; cvičenie telesné; formovanie postavy; ženy a šport; myslenie pozitívne; stravovanie; príručky športu; motivačná literatúra